3.deň
Uhľohydráty-cestoviny
III. deň
Raňajky-Ovocie
1 strapec hrozna alebo dve Hurmi Kaki
Obed
Pizza z paradajkovou omáčkou
Potrebujeme:
- 25 dag múky(polovica bielej hladkej a polovica čiernej)
- 1,5 dag droždia
- polovica 1 čl cukru
- štipka soli
- vlažná voda
- 4 PL paradajkového pretlaku
- 1 čl olivového oleja
- koreniny podľa chuti(cesnak,pizza korenie,oregano...)
Postup:Do vlažnej vody pridáte cukor a droždie .keď droždie narastie,pridáte ho k mierne osolenej múke a zamiesite cesto.Necháte ho pol hodiny odpočívať a potom zľahka rozvaľkáte.Natriete ho zmesou paradajkového pretlaku a olivového oleja.Podľa chuti pridáte do pretlaku aj koreniny.Pizzu pečiete v rúre asi 15 minút pri teplote 200°C
→ Cesto na pizzu si môžete aj kúpiť
→ Namiesto paradajkového pretlaku môžete použiť čerstvé paradajky
Ak budete hladní,urobte si ešte šalát z čerstvej zeleniny.
Večera
1 kus torty alebo 3 kopčeky zmrzliny a 1 tabička čokolády na varenie